Het team

Jeroen van den Nieuwenhuizen Profile Image

Jeroen van den Nieuwenhuizen

Tekstschrijver

Copywriting, redactie, advies

Marleen Kamminga Profile Image

Marleen Kamminga

Tekstschrijver

Concepten, teksten, redactie

Martijn Godeke Profile Image

Martijn Godeke

Cameraman

Audiovisuele techniek, videoverslag, SameDayEdit video

Daniël Sonneveld Profile Image

Daniël Sonneveld

Cameraman, Fotograaf

Audiovisuele producties, fotografie, cinematografie

Wilmar Boer Profile Image

Wilmar Boer

Fotograaf, Vormgever

Fotografie, vormgeving, webdesign

 

De vorm

Hoe wilt u het evenement vastleggen voor uw doelgroepen? Welke onderdelen zijn van belang? In overleg met u bedenken we een concept en een plan van aanpak.

Ontwerp

Online of print. Website, magazine/e-zine, (e-)boek of nieuwsbrief. Welke vorm u ook wenst, wij maken er een mooi en passend ontwerp voor.

Creatie

Ons reportageteam verzorgt de verslaglegging. Direct na het evenement verwerken we al het materiaal, zodat het dagverslag snel beschikbaar is voor uw bezoekers en relaties.

Verslag van uw dag

Kennis delen op uw congres, symposium, conferentie of ander zakelijk evenement? Met het team van Verslagvaneendag zorgt u ervoor dat belangrijke conclusies, inzichten en ideeën worden vastgelegd. Op een aantrekkelijke website, in een digitale uitgave of in print.

Met een goede verslaglegging overbrugt u de stap tussen denken en doen. Daar is ons team van schrijvers, filmers, fotografen en webspecialisten u graag bij van dienst.

Samen zorgen wij voor een aantrekkelijk en overzichtelijk verslag. Zodat uw netwerkpartners of medewerkersteams verder kunnen met de uitkomsten ervan.

team evenement verslag