Werkwijze

1. Uw wensen en uw doelen

Wilt u uw evenement laten vastleggen? In een gesprek met u brengen we uw wensen en de doelstellingen uw evenement in kaart. Die vormen het vertrekpunt voor ons voorstel. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u op.

2. Conceptontwikkeling

In overleg met u bedenken we een concept voor inhoud en ontwerp. Alles is mogelijk: van een uitgebreide site (film, foto’s, interviews, impressies en slides/presentaties) tot een reportage voor uw bedrijfsblad.

3. Plan van aanpak

Natuurlijk wilt u dat het verslag snel na het evenement beschikbaar is. Het team van Verslagvaneendag stelt daartoe een plan van aanpak op, waarin we aangeven hoe we dat samen realiseren. We zorgen ervoor dat alles voor het evenement klaarstaat, zodat na afloop de content in korte tijd kan worden toegevoegd.

4. Evenement

Wilt u uw evenement laten vastleggen? In een gesprek met u brengen we uw wensen en de doelstellingen uw evenement in kaart. Die vormen het vertrekpunt voor ons voorstel. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u op.

5. Uitwerking

Na het evenement werken we het Verslagvaneendag uit volgens de planningsafspraken.

6. Redactieronde

U ontvangt een eerste versie van het product of de producten die we u volgens afspraak leveren. Met uw correcties en suggesties ronden we uw Verslagvaneendag af.

7. Aanlevering

De kers op de taart: een professioneel Verslagvaneendag, in welke vorm dan ook. Uw evenement heeft de follow-up gekregen die het verdient.

 

PRODUCTEN

 

  Boek

 

Een boek blijft populair als middel om het verhaal van uw dag te vertellen. Met een boek geeft u uw relaties iets speciaals in handen: een exclusief aandenken met een sterke bewaarfunctie.

  Website

 

Een website is een ijzersterk middel om de aandacht van uw relaties vóór en na het evenement te trekken. Zeker in combinatie met een goede social mediastrategie. Als u dat wilt, maken wij de website volledig responsive, zodat deze op elk device – desktop, laptop, tablet en smartphone – optimaal te gebruiken is.

   Film

 

Film is het middel bij uitstek om de boodschap van uw evenement in korte tijd, en met veel impact over te brengen op uw doelgroep. Wij leggen uw evenement vast met camera en verwerken beeld en geluid tot onderscheidende content. Geschikt voor een volledige registratie van het totale evenement. Maar ook voor herhaaldelijke vlogs op uw website.

   Fotografie

 

Met fotografie vangt u uw evenement in sfeervolle beelden voor uw website, (e)-magazine of nieuwsbrief. Denk ook eens aan een fotoreportage van uw evenement.

   Magazine

 

Een magazine, digitaal of in print, is onverminderd populair als communicatiemiddel. Logisch, want een magazine boeit, inspireert en is uitstekend geschikt om verschillende soorten content te delen.

   e-nieuwsbrief

 

Met een e-nieuwsbrief geeft u snel een follow-up aan uw evenement. Het middel is ook prima in te zetten als teaser in de aanloop ernaartoe. Bijkomende voordelen: e-nieuwsbrieven zijn voordelig en de effectiviteit is goed te meten.